Donderdag 17 september 2020 - Provinciehuis te Utrecht

Aanmelden

5y8q7925
RiskCongres Lokaal Bestuur 2020
Tijdens dit RiskCongres Lokaal Bestuur in het fraaie Provinciehuis van Utrecht wordt u onder leiding van dagvoorzitters Piet Klop RA MGA en Ir. Dick de Jong geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en risico’s rond het thema “Bestuurlijke risico’s rond het klimaat en de verzakking van vastgoed”. Het lokale bestuur, de woningcorporaties, eigenaren, huurders, de wetenschap via het Kenniscentrum Funderingsproblematiek komen daarbij allemaal aan het aan het woord!
Voor leden van FAMO en van PRIMO Nederland geldt de korting van 50 euro, exclusief btw. U betaalt dan slechts 295 euro, exclusief btw. Bij de kortingscode vermeldt u dat u lid bent.
U bent op donderdag 17 september 2020 van harte welkom vanaf 11.30 uur. Het programma begint exact om 12.00 uur met twee keuze lunchworkshops en wordt na 17.00 uur afgesloten met een netwerkborrel.

U kunt voor het bijwonen van dit Congres 4 gecertificeerde PE-punten verdienen als u dit bij uw inschrijving opgeeft.

Koninklijke_NBA_04-PE-uur_HR6cm_PMS7460c
Laat ons via uw online inschrijving even weten of u uw gecertificeerde PE punten wenst te ontvangen. U dient zich dan conform de regels aan te melden en na afloop het evaluatieformulier in te leveren om u vervolgens te kunnen afmelden.